srenfrderu

Резервација карата

051/314-006

Радно вријеме

08.00h - 20.00h

Радно вријеме (субота)

17.00h - 20.00h

У петак 15. новембра са почетком у 20.00 часова, на Великој сцени Народног позоришта Републике Српске, биће одржан концерт Марка Луиса. Улазнице су у продаји на благајни Позоришта по цијени од 15 КМ.

Талентовани музичар Марко Луис новим синглом "Нинана" најављује трећи серијал регионалне турнеје под називом "Beskraj Tour by Barcaffe" гдје ће за сада, посјетити девет градова. Поред новог сингла Марко нас је такође обрадовао  концертим снимком "Marko Louis Espresso Session by Barcaffe" који је снимљен у интимном амбијенту „Dorćol Platz-a“. Нова пјесма "Нинана" https://www.youtube.com/watch?v=SWg5vcNZtjU&feature=youtu.be најављује његов четврти студијски албум који ће се звати "Слобода". Музику за пјесму "Нинана" потписује Марко Луис, а аранжман је урађен у сарадњи са Марковим кумом Николом Јездићем. Текст је написао Стихомир Клепић, члан Сарајевске групе Хелем Нејсе, са којима Марко већ неколико година сарађује и ствара. Спот за нову пјесму је анимиран, и илустрације талентоване Катарине Баћевић причају ову слатку, на крају помало, тужну љубавну причу. Катарина је режирала и радила илустрацију овог спота, а Никола Филиповић је био задужен за анимацију и монтажу. "Нинана је једна мало другачија љубавна прича" како је Марко Луис објављује на друштвеним мрежама, и тиме привлачи људе да одгледају спот и послушају песму. Поред нове пјесме коју издаје за издавачку кућу ПГП, Марко Луис објављује на Јутјубу свој нови концертни снимак под називом "Marko Louis Espresso Session by Barcaffe" https://www.youtube.com/watch?v=ZJ8WdQXRfK8&feature=youtu.be којим уједно најављује почетак своје Балканске турнеје. Марко је на овом концерту представио своје познате пјесме у другачијем свјетлу у акустичној изведби, у интимном амбијенту уз кафу и колаче.

"Овај пројекат је један од омиљених које сам до сада припремао. Јединствен је осјећај изводити пјесме уз велики бенд са гудачким саставом. Пјесме су добиле нову димензију, а нема ништа љепше када ти је публика на метар од тебе и осјетиш и видиш сваку емоцију," рекао је Марко. Трећа сезона регионалне турнеје почиње 15. новембра у Бањој Луци у Народном позоришту Републике Српске, и након тога слиједи први концерт у Македонији 28. новембра у Скопљу у МКЦ-у. Након тога 29. новембра наставља се пут за Ниш у Дом Војске, а послије, концерт ће бити одржан у Сомбору у Народном позоришту. "Наставља се бескрајна турнеја и посјећујем сваке године више градова. Много сам срећан да имам могућност да дијелим моју музику, енергију и емоције са публиком широм бивше Југославије. Ускоро објављујемо датуме наступа за градове: Нови Сад, Сарајево, Љубљана, Загреб и Београд".

 

 

0
Shares