Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

„Госпођици“ награде на фестивалу у Зеници

На XXII Фестивалу босанскохерцеговачке драме Зеница 2023, који је оджан у Босанском народном позоришту Зеница, представа “Госпођица” настала у продукцији Народног позоришта Републике Српске, освојила је три награде.

НПРС на форуму у Владивостоку

У периоду од 25. до 27. маја текуће године у Владивостоку, Руска Федерација, одржан je Форум фест „Руска креативна недјеља – руски далеки исток“, манифестација фокусирана на децентрализацију креативне индустрије Русије.

Главни програм XXV Театар феста “Петар Кочић” 2023

Свечано отварање Театар феста је предвиђено на платоу испред Позоришта са почетком у 21 час. Такмичарске представе и представа која ће бити изведена на затварању Фестивала у част награђених, почињу у 20 часова на Великој сцени.

Пратећи програм XXV Театар феста “Петар Кочић” 2023

Пратећи програм овогодишњег XXV по реду Театар феста биће одржан на Сцени “Петар Кочић” Народног позоришта Републике Српске у периоду од понедјељка 5. јуна до петка 9. јуна. Почетак свих промоција књига у оквиру пратећег програма је у 18 часова. Улаз је слободан.

Отказана представа “Лице”

Представа “Лице” аутора Александра Галина у режији Радослава Миленковића, отказана је због техничких разлога. Купљене улазнице публика може да врати на билетарници Позоришта.

Почетак продаје појединачних улазница за XXV Театар фест „Петар Кочић“

Сви власници Адико Мастеркард картица (дебитних, кредитних и припејд), који одлуче да као средство за куповину улазница за све представе током Театар феста користе управо ове картице, на поклон ће добити једну улазницу гратис.

НПРС © 2023. СВА ПРАВА ЗАДРЖАНА.